PALVELIMET JA TIETOTURVA

LogiApp-ohjelmaa käytetään selaimella tai Android- tai Apple-mobiililaitteella. 

Ohjelmiston käyttöönotto ei edellytä asiakkaalta omien palvelimien hankintaa, ohjelma on kustannustehokas ja toimii paikasta riippumatta. 

LogiApp-ohjelmiston palvelinlaitteistot sijaitsevat turvallisessa laitesalissa Jyväskylässä. Laitesalin vartiointi, sähkövarmistus, verkon kahdennus, palvelimen varmuuskopiointi ja kahdennus sekä palomuuri ovat kunnossa. Laitesalilla on seuraavat turvastandardit: TIER3, VAHTI, viestintävirasto (erittäin tärkeä tila) ja Katatri (korkea taso).  

Käytössä on useammasta palvelimesta muodostettu klusteri, minkä ansiosta yhden palvelimen huolto tai vikatilanne ei aiheuta käyttökatkoa. Tämä takaa sen, että asiakkaidemme tiedot ovat varmassa tallessa ja LogiApp on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Järjestelmän tavoitettavuus (uptime) on ollut yli 99.9 % vuodesta 2008 lähtien. 

LogiApp on kuitenkin mahdollista asentaa asiakkaan omilla palvelimilla toimivaksi sovellukseksi. Tämä ratkaisu sopii erityisesti toimijoille, jotka itse haluavat hallita omia palvelimiaan, kuten valtionhallinnolle, suuryrityksille tai puolustusvoimille.