TIELIIKENTEEN TAVARANKULJETUS

LogiApps-järjestelmä on alun perin kehitetty erikoiskuljetusalan perheyritykselle Kuljetusliike Ville Silvasti Oy:lle. Tämän jälkeen järjestelmä on sovitettu usealle suoritealalle, joihin lukeutuvat säiliökuljetukset, konttikuljetukset, elintarvikekuljetukset, jakelukuljetukset, vaihtolavakuljetukset, jätekuljetukset, maansiirto, nostopalveluyritykset, jne.

Tyytyväisiin kuljetusalan asiakkaisiimme lukeutuvat: 

M. Korkiakoski Oy 

”LogiAppsin tekijät ovat osanneet miettiä, mitä kuljetusala tarvitsee – siellä on juuri ne oikeat palikat eikä mitään ylimääräistä. Nostan insinööreille hattua! He ovat selvästi olleet kuljetusalalla mukana ja osanneet kuunnella hyvin asiakasta.”  

Toimitusjohtaja Tero Korkiakoski 

K-S Bulk Oy

”LogiAppsin ajojärjestely on selkeää ja ohjelma vähentää inhimillisiä virheitä kuljetusprosessissa. Meillä on paljon kuljetustapahtumia ja ohjelman ansiosta yksikään kuljetus ei jää laskuttamatta. Myös jälkiseuranta on helpottunut, koska kaikki tiedot suoritetuista kuljetuksista sekä lähetetyistä laskuista säilyvät järjestelmässä.” 

Hallituksen puheenjohtaja Heikki Virtanen 

Kuljetusliike Jukka Hyvönen Oy

”LogiApps on tehostanut ajojärjestelyämme ja varmistaa laadukkaan toimintamallimme. Android-älypuhelin kuljettajan päätteenä on kätevä käyttää ja toimii hyvin.” 

Toimitusjohtaja Jukka Hyvönen 

Seinäjoen kaupunki

”LogiAppsilla hallitsemme monipuolisesti kaupungin sisäisiä kuljetuksia. LogiApps on myös toteuttanut meille ohjelmistoräätälöintejä ja olemme olleet tyytyväisiä työn laatuun ja aikataulujen pitävyyteen.” 

Logistiikkapäällikkö Juha Kokko 

Delete Finland Oy

Delete Finland Oy on tammikuusta 2017 lähtien käyttänyt Silvasti Softwaren WasteApp-sovellusta jätekuljetusten hallintaan. 

”Olemme olleet tyytyväisiä alkuun ja sovellus on jo nyt säästänyt meiltä paljon aikaa ja vaivaa.” 

Markkinointijohtaja Petri Uomala 

Tietoturvan vuoksi emme julkaise tietoja kaikista asiakkaistamme. LogiAppsilla on 4000 aktiivista käyttäjää yli 150 asiakasyrityksessä tai yhteisöissä Suomessa, Saksassa ja Tanskassa. 

Ota yhteyttä, niin kerromme enemmän referensseistämme.