Olemme nyt LogiApp

Olemme yksinkertaistaneet nimeämme ja olemme nyt LogiApp eli pudotimme nimestä viimeisen s-kirjaimen pois. Samalla otamme käyttöön kansainvälisen logiapp.com verkkotunnuksen viestinnässämme. Vanhat logiapps.fi sähköpostiosoitteet toimivat kuitenkin jatkossakin.

Olemme alkaneet saamaan asiakkaita Suomen rajojen ulkopuolelta ja markkinoimme ja myymme aktiivisesti ulkomailla. Uusi tuotenimi ja verkkotunnus sopii paremmin kansainvälistymiseen. Se myös paremmin kuvaa tarkoitustamme tarjota kuljetusyrityksille ja linja-autoyrityksille mahdollisimman laaja kattaus toimintoja yhdellä monipuolisella ohjelmistolla ja sovelluksella. Ohjelmistossamme on resurssisuunnittelu, kuljetusten hallinta, tekoälyyn pohjautuva reittisuunnittelu, kustannuslaskenta, työvuorojen ja työajan hallinta, kaluston ja huoltojen hallinta, ajoneuvotelematiikka ja paljon muuta.

Asiakkaamme ovat kertoneet meille arvostavansa nimenomaan ohjelmistopalvelumme monipuolisuutta ja yrityksemme luotettavuutta, vakautta sekä asiantuntevaa ja hyvää palvelua. Yksi hyvä ohjelmistokumppani on selkeämpi ja usein myös kustannustehokkaampi kuin useita erillisiä ohjelmistoja ja toimittajia.